Дани Атанасова с награда за историята на малкия Байрям PDF Печат Е-мейл
Автор Vania   
06 April 2018
Ямбол-Стара Загора. Репортерът на bTV Дани Атанасова и операторът Венелин Николов бяха наградени за това, че разказаха историята на малкия Байрям, който не можеше да живее без хемодиализа. Единственият му шанс беше трансплантация на бъбрек и лечение в чужбина, но заминаването му се оказа възпрепятствано с мотива, че момченцето може да бъде лекувано и в България. Историята завърши с щастлив край – момченцето все пак замина за клиника в Германия. Донор стана неговата баба.
Днес Байрям е едно щастливо и здраво дете.
Присъствието на Байрям днес тук показва, че добротата, общите усилия на всички нямат граници и нямат етнос. Благодаря ви още веднъж“, каза Атанасова при награждаването.
Наградата е от Сдружение „Свят без граници“, в партньорство с Регионалната здравна инспекция в Стара Загора.
Последна промяна ( 14 April 2018 )
 
< Предишна   Следваща >

Календар

Няма събития

Актуални снимки

 
 
 
 
  

Бизнес

Два хотела с рекорд за нарушения

19.08.2018 | Бизнес

Ямбол-Бургас.Само за няколко часа екипите на „Фискален контрол“, които извършват проверки по Южното Черноморие, установиха редица нарушения на данъчното и осигурителното законодателство…     Още

Общество

Няма добавени новини.

Политика

Ямболските социалисти почетоха 9 септември

11.09.2018 | Политика

Ямбол. Ямболските социалисти поднесоха венци и цветя на Братската могила, за да почетат 9 септември и загиналите ямболски антифашисти.
По традиция Общинската организация на БСП и…     Още

Интервюта

Image

"Memento mori" *

02.09.2018 | Интервюта

Илко Капелев
На 80 години умря легендата на руската естрада Йосиф Кобзон. Той бе застигнат от рак през 2009 година и след 9 години борба загуби битката. „Съветският…     Още