Състезание по пейнтбол донесе адреналин и настроение на младежите в Болярово PDF Печат Е-мейл
Автор Vania   
15 September 2019
Болярово. В навечерието на честването на 45 години от обявяването на Болярово за град, едно атрактивно спортно мероприятие донесе много емоции и незабравими мигове на младежите от града. А именно – състезание по пейнтбол – много атрактивно, зареждащо с адреналин. За радост на младежите, това отново се случи в Болярово – преди години за празник на града също имаха възможност да се състезават в този атрактивен спорт. Тази привечер, на 6 септември – една накова дата за всеки българин, това атрактивно състезание бе подарък от общинското ръководство за младите хора в града. В организацията бе на община Болярово, съвместно с Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.
Фирмата, направила възможно да се случи всичко това, е отново „Extreme Adventure G&P“ ООД – град Елхово. Те не само осигуриха защитна екипировка, но и разясняваха правилата и правеха инструктаж на всеки от участниците в отборите. Осем бяха отборите тази година, разделени в две възрастови групи.
С много креативност, желание и енергия се включиха и по-малките: „Шараните“, „Болярки БГ“, „Горски нинджи“. Във втората възрастова група имаше и дамски отбор – „Синигерите“. Награди, вода и сандвичи имаше за всички участници, но все пак имаше и победители. Наградите бяха връчени от секретарят на община Болярово и председател на МКБППМН Мария Чанева.
Първото място бе за „Сбирщайн“ – отборът, събрал се в последния момент и станал победител впоследствие! Нека им е честита наградата Втори останаха „Стрелите“, които също се бориха достойно за наградата. Третото място бе за „Дърварите“, а четвърти останаха дамският квартет от „Синигерите“, които също се представиха много достойно и почти до последно не отстъпваха по нищо на отборите в мъжки състави.
Честито на всички, участвали отбори и дано отново имат възможност да премелят сили в следващите празнични турнири!
 

Календар

Няма събития

Актуални снимки

 
 
 

 
 
 
  

Бизнес

Няма добавени новини.

Общество

Съборът в Мамарчево – бляскав, весел, колоритен!

06.10.2019 | Общество

Болярово. Тази година традиционният събор на село Мамарчево се падна само ден преди един от най-големите национални български празници – обявяването на независимостта на България…     Още

Политика

Славов излиза като независим кандидат

12.09.2019 | Политика

Ямбол. Ясни са още двама от кандидатите за кмет на Ямбол. ГЕРБ обяви своя – Димитър Иванов, областен управител. Реакцията на Георги Славов беше светкавична – той обяви, че…     Още

Интервюта

Няма добавени новини.