Крими PDF Печат Е-мейл
Автор Vania   
30 October 2019
Кражба от частен имот, разкриха ямболски полицаи. Полицейските действия, започнали след постъпил сигнал за кражба на велосипед и мобилен телефон  от имот в града. В хода на оперативно-издирвателните мероприятия е установена съпричастността към деянието на 18-годишен местен жител. Велосипедът, обект на посегателството е върнат на собственика. Работата по случая продължава.

По линия „Пожарна безопасност и защита на населението“:
На 28 октомври в 18,04 часа от тел. 112 в РСПБЗН - Ямбол  е получен сигнал за пожар в жилище, находящо се в комплекс „Хале“2 в областния град.  Няма пострадали хора. Пристигналите на място полицаи и пожарникари са установили, че апартамента е заключен. В пожарогасенето са участвали два екипа огнеборци. Огънят е унищожил мека мебел и са опушени стени. На  местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.Последна промяна ( 20 November 2019 )
 
< Предишна   Следваща >

Календар

Няма събития

Актуални снимки


 
 
 
  

Бизнес

НАП: Без удължаване на срока по Наредба Н-18

15.01.2020 | Бизнес

Ямбол. Срокът за привеждане на дейността на търговците, използващи софтуер за управление на продажбите (СУПТО), с изискванията на Наредба Н-18 няма да бъде удължаван. Това стана ясно…     Още

Общество

Политика

Няма добавени новини.

Интервюта

Няма добавени новини.